Детска кардиохирургия

Сподели [social_share/]

Детска кардиохирургия

Детска кардиохирургия към Анадолу медицински център е един от най-важните центрове, специализиран в хирургичното лечение на вродени сърдечни заболявания при бебета, деца и юноши. Нашият екип може да постави диагноза на сърдечно заболяване на фетус, което може да се прояви след раждането. Екипът се състои от кардиохирурзи, кардиолози, анестезиолози, специалисти в реанимацията и интензивните грижи, неонатолози, медицински сестри и др.

Спешните и планови операции се извършват денонощно без почивен ден.

Кардиохирургия при новородени / малки деца

Целта на неонаталната хирургия е да се постигне пълна корекция, доколкото това е възможно.

 • Артериален суич
 • Операции при хипопластично ляво сърце
 • Автографт операция Ross (при заболяване на аортната клапа)
 • Корективна неонатална хирургия

Детска кардиохирургия

 • Операция на Fontan
 • Операция на Ross
 • Възстановяване на клапа
 • Отстраняване на септални дефекти

Операции за отстраняване на вродени сърдечни заболявания

 • Хибридни процедури
 • Поддържане на кръвообращение/дишане
 • Екстракорпорална мембранна оксигенация (ECMO)

Продължителността и последователността на цялостната грижа за пациентите е ключът към постигането на дългосрочни положителни резултати.

Екипът ни има огромен опит в лечението на най-сложните сърдечни заболявания при новородени, както и на най-често срещаните сърдечни заболявания при деца. Наблюдението започва още по време на бременността и процесът, който продължава до раждането на бебето включва подготовка на майката, бащата и хирургичния екип относно проблемите, които могат да се проявят след раждането. Повечето отворени операции се провеждат в първите дни от живота на бебето. По този начин, животозастрашаващите проблеми могат лесно да бъдат отстранени. Екипът от хирурзи и кардиолози предприема и необходимото постоперативно лечение.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.