Гинекологична онкология

Сподели [social_share/]

Гинекологична онкология

Отделението по Гинекологична онкология лекува пациентки с туморни образувания на половата система. Първите стъпки тук са обстойна предварителна оценка на заболяването и прилагането на индивидуален план за лечение. За целта се използва образна диагностика (ултразвук, магнитен резонанс, компютърна томография, позитронно-емисионна томография) и/или колоноскопия.

След предоперативната оценка, мултидисциплинарен екип от лъчетерапевти, медицински онколози и патолози планира индивидуалното лечение на всяка пациентка.

Благоприятният резултат зависи от оптималното хирургично лечение. Операциите се извършват от опитни хирурзи, получили обучението си в  най-добрите центрове по онкогинекология. Извършването на самата операция често изисква сътрудничество между различни отделения като анестезиология, урология, патология, обща хирургия или гръдна хирургия.

Убедени сме, че подходящата хирургическа процедура  в съчетание с мултидисциплинарния подход дават най-добри резултати.

В отделението се лекуват следните заболявания:

 • Рак на маточната шийка,
 • Рак на матката,
 • Рак на яйчниците,
 • Кисти на яйчниците,
 • Миома,
 • Полипи на матката,
 • Лапароскопски операции на миома,
 • Лапароскопска хистеректомия,
 • Роботизирана хирургия – хистеректомия,
 • Роботизирана хирургия – отстраняване на миома,
 • Роботизирана хирургия – рак на шийката на матката,
 • Роботизирана хирургия – рак на матката.

 

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.