Гинекологична онкология

Гинекологична онкология

Отделението по Гинекологична онкология лекува пациентки с туморни образувания на половата система.

грижа за пациента в Анадолу Медицински Център

грижа за пациента в Анадолу Медицински Център

В отделение Гинекологична онкология се лекуват:

Диагностика на гинекологичен рак

Сред най-срещаните са рак на маточната шийка и рак на яйчниците. Първите стъпки са обстойна предварителна оценка на заболяването и прилагането на индивидуален план за лечение. За целта се използва образна диагностика (ултразвук, магнитен резонанс, компютърна томография, позитронно-емисионна томография) и/или колоноскопия.

Оптималната предоперативна индивидуална оценка и планиране на лечението са крайъгълните камъни на нашия подход. В съответствие с това ние използваме различни методи за получаване на радиологични изображения и/или колпоскопия според нуждите на пациентката.

Лечение на гинекологичен рак

След изготвянето на предоперативната оценка, лечението на всяка пациентка се планира от страна на мултидисциплинарния екип от онкологични радиолози, онколози, радиолози и патолози.

Благоприятният резултат зависи от оптималното хирургично лечение. Операциите се извършват от опитни хирурзи, получили обучението си в  най-добрите центрове по гинекологична онкология. Извършват се лапароскопия и роботизирана хирургия с робот DaVinci. Самата операция често изисква сътрудничество между различни отделения като анестезиология, урология, патология, обща хирургия или гръдна хирургия. Убедени сме, че подходящата хирургическа процедура  в съчетание с мултидисциплинарния подход дават най-добри резултати.

Пациентките на Анадолу Медицински Център с гинекологични ракови заболявания, получават лечение съобразно международните стандарти. Сътрудничеството ни с Американската клиника Джон Хопкинс относно туморната терапия и това, че прилагаме новите практики и технологии, спомага за осигуряването на оптимално лечение на нашите пациенти. И това е една от най-големите привилегии при лечение на гинекологични ракови заболявания в нашия център.

Поискайте безплатно второ медицинско мнение като попълните формата за контакт. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.