Коремна хирургия

Сподели [social_share/]

Коремна хирургия

В отделението по коремна хирургия се включват много и различни дейности, които варират от реанимацията, парентералното/ентерално хранене и хирургичното лечение на инфекции до сложни операции, извършвани от хирурзите в тази специалност.

Отделението по коремна хирургия към Анадолу медицински център включва редица тясно специализирани отделения, всяко от които  разполага с екип от експерти и развита инфраструктура.

Специализирани отделения:

 • Хирургия на езофагус, стомах и тънки черва
 • Хирургия на дебело черво
 • Травматична хирургия и отделение по реанимация
 • Хирургия на черен дроб, жлъчка, жлъчни канали
 • Хирургично лечение на инфекции

Поради огромния обхват на тази област, отделението по коремна хирургия към Анадолу медицински център работи в тясно сътрудничество и координация с много други дисциплини.

Преобладаващата част от пациентите на отделението по коремна хирургия страдат от различни видове рак. Отделенията по гастроентерология, радиология/интервенционна радиология, патология и медицинска и радиационна онкология работят в сътрудничество. За да диагностицират заболяването и да планират хирургичната интервенция и постоперативните етапи.  Отделението по обща хирургия си сътрудничи и с отделенията по:

  • ендокринология и инфекциозни болести;
  • отделението по гръдна хирургия
  • отделението по уши, нос и гърло при лечението на някои видове рак на езофагуса.

Друга област, свързана с коремната хирургия е травматологията. Тъй като при пациентите преживяли травми често се наблюдават множество наранявания на органни системи, отделенията по ортопедия, неврохирургия, урология и сърдечно съдова хирургия работят в непосредствено сътрудничество. Отделението по коремна хирургия координира тези клонове на медицината при случаите тежки мултиорганни травми.

В отделението специалистите прилагат най-съвременните методи на лечение и гарантират на своите пациенти бързо, безболезнено и лесно възстановяване и връщане към ежедневните навици.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2014
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.