Radixact

Сподели [social_share/]

Radixact

„Radixact“, продукт на „Accuray“, е последният модел устройство от семейството апарати за “томотерапия”. Все още не е твърде разпространено в световен мащаб, но вече работи в Анадолу Медицински Център.

Пациентите, които се нуждаят от диагноза, се нуждаят от точно и ефективно лечение, за да си върнат живота. Медицинските екипи се нуждаят от прецизност и ефективност от най-високо ниво, за да подобрят лечението на пациентите. Клиничните практики трябва да третират широк спектър от показания с по-високи резултати. Системата Radixact позволява всичко това с напълно интегрирана платформа за интелигентно планиране на лечението, управление на данните и предоставяне на лечение. Използвайки усъвършенствана рентгенограма и технология CTrue ™ от най-ново поколение, системата осигурява мащабируеми и високо надеждни лечения за пациенти с различни индивидуални нужди от лечение.

Спиралното въвеждане на лекарство е най-важната възможност, която предлага.

Системата е комбинация от функция за мегаволтова компютърна томография и линеен ускорител. Устройството се състои от два масива многолистови колиматор и 6 MV линеен ускорител. Двата многолистови колиматора навлизат последователно в полето и предоставят съгласувана интензивност и хомогенност на дозата и възможност за регулирането й върху целевата локация, благодарение на ирадиацията прилагана от непрекъснато въртящата се сканиращата глава, подобно на устройство за компютърна томография. Интелигентната интеграция и автоматизацията ускоряват планирането на лечението, а линейният ускорител с висока производителност ускорява доставянето на лечение, което позволява най-високия стандарт на грижи за повече пациенти.

Неограничената зона за третиране е друг важен момент. За разлика от другите системи, зоната за лечение е с ширина 40×130 cm отгоре до долу, което дава възможност за облъчване на целия костен мозък и цялата краниоспинална зона, и цялото тяло. Томографски изображения в реално време се използват за радиотерапия под визуален контрол. Тъй като изчислението на дозата е възможно от изображенията, нужни за контрола, те могат да се използват и за адаптивна радиотерапия.

Системата Radixact® оформя радиация към тумора, като щади нормалната, здрава тъкан. Тя осигурява агресивно лечение и адаптиране за по-малко странични ефекти. Най-добрите в класа образно-модифицирани, интензивно модулирани лечения, съчетани с лесен за използване адаптивно планиране, водят до най-персонализираната грижа за максимална доза до целта и запазване на здравите околни тъкани.

Основните методи на лечение с Radixact са:
 • Радиотерапия с модулиран интензитет (IMRT, 3DCRT)
 • Радиотерапия под визуален контрол (IGRT)
 • Адаптивна радиотерапия
 • Облъчване на цялото тяло или част от тялото (TBI)
Предимствата на Radixact:
 • Прецизно лечение с използване на триизмерни компютърни томографски изображения.
 • Ефективно облъчване с възможно най-малко странични ефекти.
 • Радиотерапия на цялото тяло – гъвкавост на приложение от най-прости до най-сложни случаи
 • По-хомогенна и еднородна дистрибуция на дозите в сравнение с други платформи в някои зони.
 • Непрекъснато лечение в зони с голяма широчина и дължина.
 • Безболезнена процедура.
 • Запазване на косата, чрез защита за скалпа при облъчване на мозъка.

Radixact доказано и радикално разширява възможностите за лечение на пациента, като никоя друга система в света.

Department Doctors

 

Пациентски случаи

Пациенти разказват
своите истории
Гледай   Прочети
 

Copyright © 2018
Anadolu Sağlık Merkezi
Всички права запазени

Съобщение

Бихме искали да ви информираме, че предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, „от 19 март 2020 г. Турция напълно затвори границите си за влизане в страната за чуждестранни граждани, независимо от тяхното гражданство. Намиращите се понастоящем в Турция чужди граждани ще могат да напуснат без ограничения, по собствено желание. Изключения при допускането в Турция ще се правят само за определени лица - дипломати, членове на медицински екипи или при хуманитарни случаи, но само след предварително получено разрешение от компетентните турски здравни власти за всеки конкретен случай. Затварянето на границите към момента е без срок, до второ нареждане."

Тъй като нашите настоящи български пациенти не могат да пътуват за редовни или последващи срещи, можем да предложим видеоконсултации с нашите лекари, според възможностите на графика им. Ако проявявате интерес, моля, уведомете ни и ние ще ви предоставим допълнителни подробности. Моля, имайте пред вид, че тези видеоконсултации не заместват стандартното лично посещение, тъй като лекарят няма да може да извърши клиничен или физически преглед. Освен това оценката ще бъде направена въз основа на медицински записи на английски език, кръвни изследвания и хистопатологични оценки, извършени във външни институции. В допълнение, вашите снимки на радиологична и ядрена медицина може да изискват допълнителна консултация от нашите отдели.

Като се има предвид настоящата глобална пандемия COVID-19, съгласно разпоредбите на турското министерство на здравеопазването, Анадолу Медицински Център може да приема пациенти, идващи от чужбина, само след като те се самоподложат на карантина в продължение на 14 дни след влизането в Турция. След като тези пациенти изпълнят 14 дни самокарантина в Турция и ако отговарят на политиката за безопасност на нашата болница, можем да ги приемем за преглед или лечение. Моля, обърнете внимание, че предвид бързо променящата се ситуация по света, ние си запазваме правото да променяме правилата за прием в болницата във всеки един момент. При всички случаи вашият координатор е на разположение 24 часа в денонощието за всички въпроси относно вашето здраве. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.