Radixact

Radixact

Radixact – последен модел апарат за томотерапия вече работи в Анадолу Медицински Център.

Radixact Tomotherapy в Анадолу Медицински Център

Пациентите с диагноза рак се нуждаят от точно и ефективно лечение, за да си върнат живота. Медицинските екипи се нуждаят от прецизност и ефективност от най-високо ниво, за да подобрят лечението на пациентите. Клиничните практики трябва да третират широк спектър от показания с по-високи резултати.

Системата Radixact на Accuray позволява всичко това с напълно интегрирана платформа за интелигентно планиране на лечението, управление на данните и предоставяне на лечение. Използвайки усъвършенствана рентгенограма и технология CTrue ™ от най-ново поколение, системата осигурява мащабируеми и високо надеждни лечения за пациенти с различни индивидуални нужди от лечение.

Основни методи на лечение с Radixact:

 • Радиотерапия с модулиран интензитет (IMRT, 3DCRT)
 • Радиотерапия под визуален контрол (IGRT)
 • Адаптивна радиотерапия
 • Облъчване на цялото тяло или част от тялото (TBI)

Предимства на Radixact:

 • Прецизно лечение с използване на триизмерни компютърни томографски изображения.
 • Ефективно облъчване с възможно най-малко странични ефекти.
 • Радиотерапия на цялото тяло – гъвкавост на приложение от най-прости до най-сложни случаи
 • По-хомогенна и еднородна дистрибуция на дозите в сравнение с други платформи в някои зони.
 • Непрекъснато лечение в зони с голяма широчина и дължина.
 • Безболезнена процедура.
 • Запазване на косата, чрез защита за скалпа при облъчване на мозъка.

Спиралното въвеждане на лекарството

Спиралното въвеждане на лекарството е най-важната възможност, която предлага системата Radixact. Системата е комбинация от функция за мегаволтова компютърна томография и линеен ускорител. Устройството се състои от два масива многолистови колиматор и 6 MV линеен ускорител. Двата многолистови колиматора навлизат последователно в полето и предоставят съгласувана интензивност и хомогенност на дозата и възможност за регулирането й върху целевата локация, благодарение на ирадиацията прилагана от непрекъснато въртящата се сканиращата глава, подобно на устройство за компютърна томография. Интелигентната интеграция и автоматизацията ускоряват планирането на лечението, а линейният ускорител с висока производителност ускорява доставянето на лечение, което позволява най-високия стандарт на грижи за повече пациенти.

Неограничена зона за лечение

Неограничената зона за третиране е друг важен момент. За разлика от другите системи, зоната за лечение е с ширина 40×130 cm отгоре до долу, което дава възможност за облъчване на целия костен мозък, цялата краниоспинална зона и цялото тяло. Томографски изображения в реално време се използват за радиотерапия под визуален контрол. Тъй като изчислението на дозата е възможно от изображенията, нужни за контрола, те могат да се използват и за адаптивна радиотерапия.

Щадяща здравите тъкани лъчетерапия

Системата Radixact оформя радиация към тумора, като щади здравите тъкани. Тя осигурява агресивно лечение и адаптиране за по-малко странични ефекти. Най-добрите в класа образно-модифицирани, интензивно модулирани лечения, съчетани с лесен за използване адаптивно планиране, водят до най-персонализираната грижа за максимална доза до целта и запазване на здравите околни тъкани.

Radixact доказано и радикално разширява възможностите за лечение на пациента, като никоя друга система в света.

Поискайте безплатно второ медицинско мнение като попълните формата за контакт. Наш координатор ще се свърже с вас, за да уточните всички подробности за диагностика и лечение в Анадолу Медицински Център.

Доктори специалисти